Registrer deg | Glemt passord
 
Norske groundhoppere
Velkommen til Groundhopper.no, nettstedet for fotballfans som liker å besøke nye baner og som har en ekte kjærlighet til norsk fotball.
   Kontakt oss
 
 
Regler for godkjente banebesøk


Hva vil det egentlig si å besøke en bane? Kan man få godkjent et banebesøk uten å ha sett en kamp? Holder det å se en lilleguttkamp? Her finner du det komplette regelsettet fro groundhopper.no.

1. Disse baner godkjennes:
Totalt 81 klubber/baner (2014).
Nåværende hjemmebane til alle nåværende norske ligaklubber i de tre øverste divisjoner, Tippeligaen, Adeccoligaen og de fire avdelingene i 2. divisjon. (Andrelag teller ikke).

2. Godkjent besøk:
For å få godkjent et besøk, stilles det også krav om at dette må være en obligatorisk førstelagskamp. Som obligatorisk regnes serie-, cup- og kvalikkamper arrangert av NFF eller UEFA. Groundhopper.no stiller ingen krav til dokumentasjon for besøket, men appellerer til din ærlighet.

3. Nøytral bane:
Kamper som spilles på nøytral bane er ikke tellende.

4. Gjelder som to baner:
Besøk på baner som benyttes av to ligaklubber kan telles to ganger, forutsatt at du har vært på hjemmekamper med begge klubbene. Banen godkjennes som besøk hos hjemmelaget i den aktuelle kampen. Enkelte klubber deler for øyeblikket bane. Sjekk den offisielle listen for mer info.

5. Disse baner godkjennes ikke:
Baner som er nedlagt før inneværende sesong som eks. Stavanger stadion. Baner som tilhører klubber som ikke lenger spiller i de tre øverste divisjoner. Disse banene vil bli godkjent igjen dersom laget igjen rykker opp og deltar i de tre øverste divisjoner.

6. Ikke godkjent besøk:
Besøk ved følgende type kamper godkjennes ikke: Reservelag, treningskamper, regionale turneringer og klubbkamper i aldersbestemte klasser.

7. Avbrutt kamp:
Hvis kampen blir avbrutt etter kampens start, vil besøket bli godkjent, men ikke ved avlyst kamp.

8. Tvilstilfeller:
Tvilstilfeller som vanskelig kan tolkes ut fra dette regelverk, kan forelegges Groundhopper.no for godkjenning.

Registrering:
Du registrerer selv dine besøk her på nettstedet ved å opprette din egen profil og deretter legge til baner. Du er selv ansvarlig for at opplysningene er korrekte. Vi forbeholder oss retten til å fjerne data som vi mener er ukorrekte.

Eventuelle spørsmål kan sendes til Groundhopper.

 

 
 
   Godkjente baner:
  Dette er de godkjente banene for groundhoppersesongen 2014:  
   
   
   
   
   
   
     
   Vi oppfordrer til:
 
   Fly billig til kamp:

 

 

Copyright © Groundhopper.no 2007-2014. All rights reserved.